27.12.16

Новорічні фільми англійською мовою


Лічені дні залишаються до Нового року та Різдва. Святковий настрій та підготовка до свят відволікають нас від повсякденних справ. І ця порада може стати у нагоді як дорослим, так і дітям. Тож аби не забувати англійську і одночасно насолодитись святами  пропоную кожного вечора дивитися новорічний або різдвяний фільм (англійською мовою!). Вечір можна доповнити  кавою або смачним какао, вмикнути фільм і відчути атмосферу дива, якого нам так часто не вистачає.
Спочатку хочу запропонувати короткий огляд святкових англомовних фільмів, ну а після огляду - ресурси, на яких їх можна дивитись. 


Home alone (1990) / “Один вдома”

Велике американське сімейство збирається зустріти Різдво у Франції. У поспіху вони забувають про самого молодшого члена сім’ї: прийшовши в себе, вони з жахом розуміють це вже по дорозі до Європи. Але 8-річний Кевін нітрохи не засмучений цим фактом і починає насолоджуватися повною самотністю…
«When Kevin’s Family Left For Vacation, They Forgot One Minor Detail: Kevin. But Don’t Worry… He Cooks. He Cleans. He Kicks Some Butt»

How the Grinch Stole Christmas / “Грінч, викрадач Різдва”

Уявіть… якби не було Різдва? Ктограде – казкове місто, мешканці якого обожнюють святкувати Різдво. Але є один городянин, якому не до вподоби веселощі, зимові забави та спів псалмів – він ненавидить подарунки та різдвяні гімни і збирається зіпсувати людям свято, вкрасти його. Що з цього вийде?

The Polar Express /«Полярний експрес»

Незвичайна історія про чудесну подорож маленького хлопчика, який сумнівається в існуванні Санта Клауса. Напередодні Різдва чарівний поїзд переконає хлопчину в інакшому та відвезе його на Північний полюс в гості до Санта-Клауса. Що ж на нього там чекає і чи повірить головний герой в існування Санта Клауса?

Home Alone 2: Lost in New York /«Один вдома 2: Загублений у Нью-Йорку»

Друга частина історії цього разу вже відбувається не в будинку Кевіна, а в Нью-Йорку. Головному героєві доведеться бути одному у великому місті, проте з грошима та кредитними картками батьків у кишені. На нашого героя чекають нові випробування та пригоди, при тому що старі знайомі – бандити Марв і Гаррі, які втекли з в’язниці, знову постають на шляху маленького героя …

Elf / «Ельф»

Коли Санта Клаус зайшов в останній будинок покласти подарунок під ялинку, до нього в мішок випадково забрався крихітний малюк. Помітив його дідусь тільки вже коли повернувся до себе додому на Північний полюс. Ось тільки летіти назад і повертати немовля Санта чомусь не захотів і вирішив, щоб він жив у нього серед ельфів, що допомагають із створенням новорічних подарунків. Йшли роки, а крихті Бадді так і не відкривали таємницю його появи в холодному краї, його виховували як ельфа і жив він як Ельф. Лише коли Бадді стукнуло тридцать років, старий Санта нарешті зволив розповісти Бадді що він не ельф, а людина. Дізнавшись цю звістку, наш герой був приголомшений і вирішив відправитися в Америку, де він народився, щоб познайомиться зі своїми рідними батьками.

The Santa Clause /«Санта-Клаус»

Легка різдвяна комедія про пригоди продавця іграшок, який у святвечір випадково зіштовхнув із даху дивного старого в червоному костюмі з довгою бородою. Тепер у нього є можливість дізнатися, як важко працювати Санта Клаусом. Чи зможе головний герой впоратися зі своїми обов’язками і не підвести дітей, які чекають подарунків в різдвяну ніч?

A Christmas Carol /”Різдвяна історія”

Ебенезера Скруджа цікавить тільки особиста вигода. Йому начхати на всі свята та Дні Подяки, він абсолютно впевнений у тому, що ці дні тільки перешкода, і створені, щоб заважати людям робити гроші. І ось за бажанням долі, напередодні Різдва саме він стає результатом її експериментів, і, як не дивно, результат позитивний – Скрудж на світ дивиться іншими очима …

Four Christmases /«Чотири Різдва»

Кейт і Бред – для них Різдво з батьками це ціла мука і щоб нікого не образити, вони збираються поїхати відпочивати на Фіджі удвох, а батькам сказати, що робота – це робота, навіть на Різдво. Але плани зриваються і наші герої відправляються до своїх родичів на різдвяні обіди і вечері.
5 НАЙКРАЩИХ РЕСУРСІВ, на яких можна переглянути ці фільми та багато інших :

Crackle 

Цілком безкоштовний, зрозумілий, легкий у навігації, він вже завоював прихильність мільйонів користувачів у всьому світі. Зареєструвавшись, ви зможете створювати списки тих відео, які вже подивилися.

Ororo.tv

Ресурс дає можливість перегляду серіалів англійською мовою з різними субтитрами. Ороро – умовно платний сервіс, проте він має безкоштовну опцію, яка дає можливість дивитися серіали онлайн. Користуючись платною версією, ви зможете завантажувати фільми, дивитися їх незліченну кількість разів, а також використовувати функцію словника та додавати свола у власний список для подальшого вивчення.

Vumoo 

На цьому сайті ви знайдете навіть новинки, які щойно вийшли в кінотеатрах. Реєстрація займає 30 секунд, можна увійти через Facebook. Сервіс повністю безкоштовний. Після реєстрації з’явиться можливість додавати фільми у “список бажань” і дивитися кіно. Є можливість скачати фільм на комп’ютер, проте спочатку треба завантажити додаткову програму. Єдиний мінус – субтитри. Їх можна додавати самостійно. Під кожним фільмом є інструкція, як це зробити, але цей процес займає достатньо часу.

Popcornflix

Гарний пошук за жанрами, є варіати перегляду телепередач, жодних переходів за лінками та реєстрацій. Мінус – відсутність субтитрів та новинок, протенавіть із перерахованими недоліками ресурс зручний у користуванні.

Watch Documentary  

Якщо ви полюбляєте дивитися документальні передачі, то цей ресурс саме для вас! Документальні фільми розподілені за тематичними групами. Тут ви знайдете все: від розслідувань гучних злочинів до науково-популярних фільмів про будову всесвіту. Сервіс безкоштовний, є чудовий додаток для телефонів Android.
Джерело: Україна Speaking

Немає коментарів :

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...