18.09.16

Особливості проведення ЗНО та ДПА у 2017 році.Онлайн-конференція 21 вересня о 10:00


У середу 21 вересня о 10:00 відбудеться прес-конференція директора Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Юрія Кононенка та директора Українського центру оцінювання якості освіти Вадима Карандія щодо особливостей проведення зовнішнього незалежного оцінювання та державної підсумкової атестації у 2017 році.
Директор Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Юрій Кононенко поінформує про тривалість 2016-2017 навчального року, форму державної підсумкової атестації випускників загальноосвітніх навчальних закладів, надасть роз’яснення щодо вибору предметів, з яких проводитиметься державна підсумкова атестація.
Директор Українського центру оцінювання якості освіти Вадим Карандій розповість про:
  • перелік навчальних предметів, з яких у 2017 році проходитиме зовнішнє незалежне оцінювання: обов’язкові та на вибір учасника;
  • особливості укладання тестових завдань з предметів, результати зовнішнього незалежного оцінювання яких зараховуватимуться як оцінка за державну підсумкову атестацію;
  • терміни реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні у 2017 році;
  • графік проведення основної сесії та орієнтовні терміни додаткової сесії зовнішнього оцінювання;
  • дати оголошення результатів ЗНО та ДПА.
Долучитись до перегляду можна в день трансляції на  сторінці сайту ПЕДАГОГІЧНА ПРЕСА . Згодом відео буде доступне в записі. Реєстрація для перегляду не потрібна.
Джерела: https://testportal.com.ua/view/10880/
http://pedpresa.ua/168329-online-64.html

Немає коментарів :

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...