02.10.16

ЛАЙФХАК: ВЧИМО АНГЛІЙСЬКУ ПЕРЕД СНОМ


Не можу не поділитися матеріалом, який зустрівся мені на безмежних просторах всесвітньої мережі.Адже для багатьох моїх учнів та і взагалі для тих, хто хоче вивчити англійську мову, процес її вивчення є дуже складним. Існує безліч методик, надано безліч рекомендацій для полегшення процесу вивчення іноземної мови,але в кожному індивідуальному випадку спрацьовує щось, що є суто індивідуальним, що залежить від способу життя, індивідуальних особливостей кожного. То чому б не спробувати ще й таке?Можливо, поданий нижче спосіб допоможе комусь.
Отже, ЛАЙФХАК: ВЧИМО АНГЛІЙСЬКУ ПЕРЕД СНОМ.

Пам’ятаєте ту привабливу теорію, що під час сну можна вивчити будь-що, навіть англійську мову? Мовляв, варто лише включити аудіозапис і слухати його протягом всієї ночі. На жаль, правда більш жорстка, і вчені вже давно довели, що навчання уві сні – це лише міф.


Однак не треба розчаровуватися. Незважаючи на те, що навчання під час сну неможливе, сон таки допомагає засвоювати нову інформацію.
Вчені довели, що сон покращує розумові здібності людини, дозволяючи їй набагато легше зберігати нові дані. Навіть 90-хвилинний сон може здійснити справжнє диво для вашого мозку, дозволяючи закріпити нову лексику й знання граматики. Чим більше ви спите, тим більше перезаряджається ваша інтелектуальна сила. От так можна відточити мовні навички під час міцного сну.
Що ж необхідно робити?

Все дуже просто – намагайтеся перед тим як відправитися у країну Морфея, переглянути нову лексику (слів 10-15) або почитати правило граматики. Зранку перевірте те, що засвоїли перед сном.
Або спробуйте займатися мовою дуже інтенсивно впродовж певного часу доби. Влаштуйте собі справжній мозковий штурм. Під час сну засвоєні знання точно відкладуться у вашій пам’яті.
Але не забувайте, що після вивчення вам необхідно спробувати використати засвоєний матеріал на практиці: із викладачем, із другом, або й самостійно. Інакше навіщо вивчати мову, якщо не збираєшся нею користуватися?


Отже, якщо ви дійсно бажаєте навчатися уві сні, перестаньте засинати зі своїм іPod і намагайтеся перед сном повторювати матеріал, який хочете знати. Сон введе цю інформацію у вашу пам’ять.

Матеріал підготовлено редакцією STUDWAY.http://uaspeaking.org/blog/lajfhak-vchymo-anglijsku-pered-snom

Немає коментарів :

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...