02.06.17

Go Camp-2017. Гра-квест "Healthy Body and Healthy Eating "


Сьогодні, 2 червня, в мовному загоні закінчилась робота з проекту Healthy Body and Healthy Eating (Здорове тіло та здорове харчування). Після загальнотабірних режимних моментів та сніданку вихованці зібрались у своїй творчій майстерні (кабінеті англійської мови) на щоденну спільну нараду, на якій їм було оголошено про плани на день. В якості фінального етапу проекту дітям було запропоновано провести тематичну гру-квест, хід якої обговорили усі разом. В результаті обговорення загін було поділено на дві групи - лідери , яких очолив наш фінський друг Калле, та власне команда виконавців.


Кожній групі було визначено завдання: лідери мали створити карту квесту , обрати місця для станцій та продумати завдання до кожної з них,згідно карти ж виконавці мали пройти кожну з станцій аби знайти заховані там продукти здорового харчування , при чому на станціях вони мали виконати завдання, запропоновані лідерами. А поки лідери виконували поставлені перед ними задачі, команда виконавців створювала постер-агітку "Healthy and unhealthy food". Тож коли лідер загону повідомив про старт, команда вирушила у подорож.
На станціях відповідальні з команди лідерів ставили виконавцям різноманітні запитання англійською мовою з вивченої протягом тижня теми, після чого, перш ніж знайти "скарб", виконавці в свою чергу ставили запитання англійською мовою лідерам, аби відгадати, що за продукт схований на станції, записати його назву на карті. Завершився квест у кабінеті директора, де вже він сам відповідав дітям на запитання про здорове харчування. Пройшовши усі станції та знайшовши корисні для здоров'я продукти, усі зібрались за круглим столом в кабінеті англійської мови для того, щоб вчергове посмакувати молоко, свіжі овочі і фрукти , та підбити підсумки тижня, що минув.
Сподіваємось, що знання та досвід, отримані протягом тижня, допоможуть нашим вихованцям обирати для свого харчування лише корисні продукти,дотримуватись правил здорового харчування.
#GoCamp2017 #GoCampUkraine #GoCampSchools #GoGlobal #UkraineGoesGlobal




















Немає коментарів :

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...