23.06.16

Абітурієнтам про вступні випробування з англійської мови

Ось і закінчились шкільні уроки та тестування  ЗНО, а у вищих навчальних закладах сесії та захист дипломних робіт. Нібито можна й розслабитися після напружених місяців безупинного навчання та тестування. Але попереду на деяких абітурієнтів чекає ще багато випробувань, пов'язаних зі вступом до ВУЗів. ЗНО склали. Що далі?
Чекаємо 11 липня – початку вступної кампанії. Саме з цього дня можна починати подавати заяви на вступ.
Що ж потрібно для вступу? Не лише купа документів, атестат та сертифікати ЗНО. В багатьох вузах абітурієнти проходять вступні випробування. Оскільки мій блог - це ресурс вчителя англійської мови, то я буду писати про вступні випробування з англійської. 

Вступні випробування передбачені Умовами прийому до вищих навчальних закладів України у 2016 році, затвердженими Міністерством освіти і науки.
Відповідно до пункту 3 розділу III, пунктів 6, 7 розділу VII, розділу VIIІ цих Умов для проведення вступних іспитів створюються екзаменаційні комісії. Рішенням приймальної комісії результати вступного іспиту з конкурсного предмета щодо вступу на певну спеціальність (спеціалізацію, освітню програму, напрям підготовки) можуть бути зараховані для участі у конкурсному відборі на іншу спеціальність (спеціалізацію, освітню програму, напрям підготовки) у цьому вищому навчальному закладі. Вступні випробування з англійської є не лише в мовних та педагогічних вузах, а також в багатьох інших.
Тож багатьом з абітурієнтів, які вирішили тим чи іншим способом пов'язати своє подальше навчання з англійської мовою, доведеться складати випробування з англійської, а це означає, що потрібно готуватись, можливо врахувавши свої помилки під час складання ЗНО з предмету.
Ось, наприклад, ознайомтесь з програмами вступного випробування  з технічних ВУЗів. 



А ось ознайомтесь з програмою вступних іспитів на фахові спеціальності з англійської мови :




Тож у вас ще є трохи часу, аби підтягнути "хвости". В моєму блозі ви можете знайти багато корисного матеріалу для підготовки , просто перегляньте вкладки верхнього меню.
Бажаю успіхів! GOOD LUCK!




Немає коментарів :

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...