29.05.17

Go Camp-2017

Нарешті цей день настав і наша мрія збулась! 
Я рада та щаслива повідомити, що грандіозний проект #GoCamp розпочався і в нашій школі!
Сьогодні ми разом з вихованцями мовного загону "Energizers" зустріли волонтера Go Camp з Гельсинки (Фінляндія) Kalle Vikman ! Ще від минулого тижня діти почали готуватись до цієї зустрічі:малювали плакати, придумували промовку для Калле , купували та надували кульки, продумували та підбирали слова, якими хотіли привітати нашого гостя, а мама одного з вихованців навіть спекла чудового та смачного торта з логотипом GoCamp.
Тож прямо на пероні олександрійського вокзалу сьогодні відбулась дійсно приємна, щира та в дякій мірі навіть зворушлива зустріч. Ймовірно, Калле навіть не очікував на таке дійство, але сподіваємось, що воно залишиться в його пам'яті найкращими та найприємнішими спогадами про Україну, про Олександрійщину, про наших дітей та школу.
Коли наш шкільний автобус із гостем та вихованцями мовного загону прибув до школи, інші діти з цікавістю підходили та знайомились з волонтером, при цьому усі говорили англійською !
А перед прибуттям волонтера  - 29 травня, у перший день роботи мовного загону у рамках Go Global у його вихованців було безліч справ та завдань. 
Загін почав свою діяльність за обраним раніше напрямком Sports and Health ( Спорт та здоров'я) з продумування та обговорення назви загону, девізу, виготовлення загонового куточка-постера. Враховуючи поставлені в проекті цілі різний вік вихованців, загін поділили на три медіагрупи, кожна з яких виконуватиме власні функції під час виконання проекту. А оскільки темою першого тижня проекту є "Здорове тіло та здорове харчування" (Healthy Body and Healthy Eating), то розмова в групах і йшла про здоров'я та харчування, кожна з груп склала кейс здорового способу життя, виконавши завдання на підготовлених учителем шаблонах. Звичайно ж, не обійшлось без традиційних для англомовних таборів енерджайзерів - веселих фізкультхвилинок : діти виконували за вчителем пісні та рухи ( Banana song, Boom Chicka Boom).Тож старт GoCamp у нашому пришкільному таборі виявся і справді вдалим - бар'єри долаються з перших хвилин! Ура!
Ласкаво просимо, Kalle Vikman!
#GoGlobal #GoCamp #GoCampSchools #UkraineGoesGlobal #GoCamp2017












Немає коментарів :

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...