16.09.15

Додаткові ресурси для вивчення англійської


В сучасному суспільстві все більш зростають вимоги до громадян, до рвіня їхньої освіченості, що напряму зараз пов'язано не лише з грамотністю з рідної мови, зі знаннями у багатьох сферах , але й зі знаннями іноземних мов.
На жаль, в звичайній загальноосвітній школі не досить годин для якісного вивчення англійської мови, та й матеріально-методична база дуже часто не відповідає сучасним вимогам. І тут багато залежить від учня, або від від особи, від її бажання знати англійську мову, від вмотивованості також.
Ви маєте бажання і мотивацію?
Тож як українцеві вивчити англійську? Легко! Пропоную перелік найкращих ресурсів українською для вивчення англійської мови! Зберігайте собі  аби не загубити і спілкуйтесь вільно!



https://www.duolingo.com/ - якісний ресурс для вивчення англійської від початкового рівня.
http://en-to-ua.blogspot.com - викладено 2000 найбільш вживаних англійських слів з українським перекладом і можливістю прослуховування.
http://easy-english.com.ua/ - англійська мова для початківців, школярів, студентів та дорослих безкоштовно.
http://uk.speaklanguages.com англійська/ українська версія міжнародного ресурсу з вивчення англійської мови. на цьому сайті ви знайдете близко 3000 найбільш вживаних фраз. Фрази згруповані за категоріями, що охоплюють різні сфери життя.
http://www.bbc.co.uk/programmes/p02pcb2s/episodes/downloads - українська версія аудіоуроків з англійської мови. Ці аудіоуроки представлені у вигляді аудіофайлів що періодично оновлюються (в даному разі, щотижня). Уроки можна прослухати безпосередньо на сайті, або завантажити собі на комп'ютер.
http://polyglotclub.com/index/translate-ukrainian - один з найбільших міжнародних сайтів з вивчення мови. "Навчайся сам і навчай інших" - такий девіз даного ресурсу. Після реєстрації вказуєте якими мовами ви володієте (із зазначенням рівня знань), і вказуєте мову/мови яку б хотіли вивчити. Згідно вказаних даних пропонується перелік учасників, що знають потрібну вам мову і хочуть вивчити "вашу". От ви й навчаєте одне одного, спілкуючись на різні теми.
http://liuro.com.ua/ - сайт для вивчення англійської мови українською. Сайт успішно розвивається!

Немає коментарів :

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...