18.07.16

Програми ЗНО на 2017 рік (усі предмети)

Цього року завчасно опубліковані програми ЗНО на наступний рік. З'явилась можливість уже зараз переглянути та порівняти їх з програмами попередніх років на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.
Перелік предметів не змінився, але зміни в самих програмах є. Особливо очікувані - 
з іноземних мов. У 2016-му визнали, що перевіряти на тестуванні сприйняття мови  на слух поки що неможливо, необхідно доопрацювати   методику.Тому обов'язкову державну підсумкову атестацію з іноземної мови вирішили проводити в школах, а не під час сесії ЗНО, як планувалось спочатку.
Програма ЗНО  з  іноземної мови в 2016 році передбачала лише читання та письмо як види мовленнєвої діяльності, а також лексичний та граматичний аспекти іншомовної комунікації (використання мови) . У програмах 2017 року додалось аудіювання (розуміння мовлення на слух).
Тести ЗНО, які розроблять для сесії 2017 року, будуть вже базуватись на цих нових програмах. Детальні вимоги до знань та навичок по кожній з дисциплін, винесеної на ЗНО, що змінилось, а що залишилося - читайте за посиланням ПРОГРАМИ ЗНО -2017

Немає коментарів :

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...